Porsche 991 S – snygg och snabb

med Inga kommentarer

991 S Porsche 20% billigare!

Hur kom du i kontakt med importbil.se?

Porsche 991 S
Porsche 991 S

Genom att jag för cirka två sedan köpte en begagnad BMW av Importbil. En förövrigt mycket bra bil som jag haft mycket glädje av.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder?
Förutom Importbils utmärkta service var ett tungt vägande skäl vid köpet av min nya Porsche en mycket fördelaktig Eurokurs parat med Importbils mycket förmånliga rabatter på nya Porschar ifrån Tyskland.  Den nya bilen blev runt 20% billigare att köpa via Importbil från Porsche i Tyskland jämfört med att handla den ny bil via en svensk Porschehandlare. Detta faktum i kombination med Importbils service parat med den trygghet man önskar när man köper en så pass dyr bil – och då dessutom från ett annat land – gjorde att valet var enkelt att anlita Importbil vid köpet.

Uppfyllde bilen dina krav?
Bilen är fantastisk och uppfyller mer än väl mina förväntningar. En Porsche 911, kan man vara annat än nöjd. Världens mest mångsida sportbil.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se?
Absolut både för nya och begagnade bilar, jag har dessutom rekommenderat flera av mina vänner att köpa bil genom Importbil. Efter sina köp av BMW, Audi, mm delar de samma positiva upplevelse som jag har.
Managementkonsult från Stockholm”

Mobile.de