Få prisförslag – Importera ett fordon

✅ Lägre totalpris ✅ Tryggare med garanti
✅ Enkelt och effektivt ✅ Stående besiktningstider
✅ Vi ordnat allt ✅ Snabbare leverans

 

Landingpage Mobile&Autoscout - Få prisförslag
Nyhetsbreven skickas 1-6 ggr per år och har avbeställningslänk.
Sending

Importera en körklar bil eller husbil

Impotera smidigt och effektivt med oss - Slipp all svår administration. Du spara tid, energi och pengar genom att låta oss sköta svår administration. Du får hjälp med allt från val av bil till förhandling av pris, kontroll av fordon och handlare, leverans och administration, så att du kan börja köra din bil eller husbil direkt. Vår erfarenhet, kompetens och etablerade kontaktnät gör det möjligt för oss att med kvalité importera den mest prisvärda och bästa bilen eller husbilen för dig. Det bästa är att du kan förvänta dig ett totalpris som är lägre än vad du själv kan ordna. Betydligt tryggare med garantier och mer tidseffektivt eftersom vi i förtid har förberett alla delar av processen och framförallt besiktningen som ofta har lång väntetid.

Kontakta oss – Få mer info om ditt önskemål

Återkom gärna med ditt önskemål på fordon, årsmodell, maximalt miltal och utrustning så kan vi berätta vilket utbud det finns och berätta mer om marknaden samt ge förslag på totalpris om du skulle vilja anlita oss. Fyll i formulärett ovan eller kontakta oss på 046-13 23 06 eller fredrik@importbil.se. Du har ett svar inom 24h.

Skicka ett mail till Fredrik

Vi sköter hela processen åt dig

Vi tar fram förslag på fordon till dig, personbil eller husbil. Du väljer och sen hanterar vi hela processen, du väljer försäkring och ställer på fordonet hos Transportstyrelsen. Kan det bli enklare?

Stort utbud i Tyskland

Du få tillgång till ett större utbud av bilar och husbilar i Tyskland jämfört med här i Sverige. Istället för att leta själv på olika sidor behöver du bara berätta om dina önskemål så erbjuder vi dig de bästa alternativen från den tyska marknaden. Därefter avgör du vilket fordon som passar dig bäst. Om du själv hittat en bil eller husbil du tycker om gör vi en bedömning av för- och nackdelarna så att du sedan kan göra ett så säkert val som är möjligt.

Du kan vara säker på att du får det mest fördelaktiga priset

När du själv importerar ett fordon kan det vara svårt att veta vilket pris du ska gå med på och hur du förhandlar på ett effektivt sätt. Med oss kan du lita på att vi med vår breda kompetens och långa erfarenhet gör en bra förhandling. Vi får vi ner totalpriset inklusive vårt arvode då vi är professionella förhandlare. Genom oss har du även möjligheten till företagsleasing om du föredrar att inte betala hela beloppet på en gång. Vill du importera själv kan du räkna med att bara kostnad av importen kostar närmare 20 000kr vilket du kan läsa om i vår stora guide här.

I jämförelse av att importera mot Sverige sparar du också rejäla summor, för Porsche Panamera t.ex. 150 000 kr i besparing enligt denna beräkning.

Missa inga viktiga detaljer

När du importerar en bil eller husbil själv är det viktigt att du tar reda på så mycket information om fordonet som är möjligt såsom historik för antal ägare, ev. skadehistorik (i Tyskland har säljaren upplysningsplikt om fordonet varit krockad, till skillnad från här i Sverige) service mm.

I många fall sätter sig för få in i alla detaljer som bör kontrolleras eller struntar i sin läxa. Många hamnar då i svårigheter efter leverans och köp och upptäcker då dyra misstag. Allt detta tar vi hand om åt dig när du anlitar våra tjänster. Vi är noggranna, ser till att alla krav uppfylls och erbjuder dig endast de bästa förslaget. Vårt mål är alltid 100% kundnöjdhet att våra kunder alltid känner sig trygga med att göra affärer med oss. Vi är övertygade om att det är därför så många av våra kunder återkommer till oss för nya köp. Vi säger nej till fordon varje dag som inte uppfyller våra krav. Vi ska godkänna både fordon och handlare, annars säger vi nej till just den affären/fordonet.

Få administrationsarbete och import ordnat

Du slipper importera fordonet och sköta allt administrativt arbete själv som exempelvis registrering, ursprungskontroll, registreringsbevis och kontrollbesiktning genom att anlita oss. Allt pappersarbete ordnas åt dig och din bil eller husbil blir transporterad till Sverige med auktoriserade transportföretag. Registreringsbesiktningen går snabbt då vi har stående tider varje vecka i jämförelse med om du står i en vanlig kö som kan ta flera veckor.

Få ditt nya, körklara fordon levererad direkt till dig

Din nya bil eller husbil blir alltid levererad med en ny besiktning (kontrollbesiktning med avgaskontroll) och de flesta fordon kommer även med 12-24 månaders garanti. Vill du få fordonet hemkörd hela vägen hem till dig, ordnar vi även det. Det enda du behöver göra innan du kan sätta igång och köra ditt fordon är att teckna en försäkring och ställa på ditt fordon på transportstyrelsens hemsida. Du blir alltid uppdaterad om varje steg i processen och vart bilen eller husbilen befinner sig. Därefter kan du börja köra ditt nya drömfordon. Hör av dig till oss idag för att få din körklara bil eller husbil levererad från Tyskland idag - Lägg mindre tid på svår administration och mer tid på att köra din nya bil! Fyll i formuläret överst  eller kontakta oss på 046-13 23 06 eller fredrik@importbil.se.