Våra bästa sidor när du ska importera bil från Tyskland

Här presenterar vi de vanligaste internetsidorna med tyska bilsajter för att hitta nya och begagnade fordon att importera från Tyskland. Du kan som intresserad av att importera en bil från Tyskland själv leta upp den och sedan ge oss på Importbil uppdraget att hämta hem den så sköter vi allt. Eller varför inte låta oss, med alla våra kontakter och kunskaper snabbare och effektivare hjälpa dig även hitta din drömbil? Läs mer nedan om fördelarna med att importera din bil från Tyskland med oss. Vill du själv lära dig mer om hur du köper en begagnad bil och utför importen kan du läsa vår kompletta guide här.

Din drömbil att importera?

Varför importera bilen från oss?

Vi på Importbil.se har lång erfarenhet av att importera kvalitetsbilar från Tyskland. Med över 16 års erfarenhet så har vi byggt upp ett stort nätverk av värdefulla kontakter hos både märkeshandlare och andra seriösa aktörer på den tyska bilmarknaden som handlar med nyare kvalitetsbilar. Då vi är välkända och har gjort affärer i Tyskland under lång tid så får vi också tillgång till bättre priser och har många kontakter för att kunna hitta just den bil du önskar.

Bilar i Tyskland är i det stora hela bättre utrustade då de inte har samma skatteregler gällande tjänstebil som finns i Sverige. Det finns således ingen gräns för hur mycket en bil kan kosta innan brytgränsen för högre skatt. Det leder i sin tur till att bilarna generellt sätt har mer extrautrustning.

Det finns också ett betydligt större utbud i Tyskland än i Sverige vilket borgar för att vi ska kunna hitta en bil som passar dig perfekt. Har du specifika önskemål som att få en bil med antracitfärgat tak kombinerat med adaptiva strålkastare? Inga kombinationer av extrautrustning är främmande för oss. Vi har importerat över 1 300 bilar med många nöjda kunder som följd. Processen för att få sin drömbil från Tyskland körklar i Sverige är väldigt enkel när du anlitar oss. Du behöver inte tänka på att åka ner till Tyskland och hämta bilen själv, eller förhandla med dryga säljare på halvdålig engelska. Vi hjälper dig hela vägen, har stenkoll på prisläget, vet vilka saker som ska kontrolleras, hur man förhandlar och vilka garantier man kan få till sig. Inte minst har vi lärt oss den hårda vägen vad man ska undvika och vad som fungerar riktigt effektivt, allt för att kunna garantera dig ett riktigt bra köp. Så gå genom oss: Hitta just din bil till ett totalpris som blir lägre, i bättre skick utan att riskera att bli lurad och utan att du behöver lyfta ett finger (Ja vi kan köra ut bilen till dig också).

Vår enkla process för att få din drömbil körklar i Sverige sker i fyra steg.

Steg 1 - Vi sätter oss ner tillsammans och går igenom vilken bil just du önskar inklusive utrustningsnivå, färg, antal köra mil osv. Därefter kontrollerar vi historiken, serviceintervall osv tills vi hittat den perfekta bilen för dig. Sedan förhandlar vi på Importbil åt dig vilket för många kan vara en obehaglig upplevelse, får oss är det ett kärt nöje och vi vet exakt när priset är bra och för det fall det kan vara bättre att titta på ett annat objekt. När vi har förhandla till oss ett bra pris och du har givit ditt godkännande så betalar du bilen enkelt via några av våra rekommenderade betallösningar som du kan välja själv.

Steg 2 - Vi transporterat bilen åt dig till Sverige på ett säkert sätt fullt försäkrad med ett auktoriserat transportbolag ifall något oförutsett skulle inträffa. Väl i Sverige så kommer bilen att stå låst och larmad i bilhall. Vill du hämta din bil själv i Tyskland så går det givetvis att ordna.

Steg 3 - Under tiden bilen transporteras till Sverige så tar vi kontakt med Transportstyrelsen och skickar in alla dokument som behövs för att göra bilen körklar. Vi kommer sedan registreringsbesiktiga bilen åt dig och även kontrollbesiktiga den om bilen är lite äldre. Därefter får du ditt registreringsnummer och en skylt kommer skickas inom några dagar.

Steg 4 - Nu är bilen körklar och vi kommer kontakta dig för att teckna en bilförsäkring och ställa på bilen. Därefter är det dags att leverera den körklara bilen till dig. Antingen så kommer du ner till oss i Lund och hämtar den eller så kommer vi överens om att den levereras till dig på lämpligt sätt.

Som du ser så är processen väldigt enkel för dig. Du kommer med dina önskemål och får sedan din drömbil levererad. Vi hämtar bilar i Tyskland varje vecka oavsett väder och vind. När ska vi hämta din drömbil? Men först så kan du som sagt leta själv på några av de internetsidor som vi rekommenderar nedan.

Populära tyska bilsajter

Hitta en bil i Tyskland att importera här

En av de största internetsidorna för att köpa bil i Tyskland är www.autoscout24.de där man kan hitta stora mängder av bilar.

Här hittar du Tyska bilar att importera

En annan stor sida är www.mobile.de som har ett likvärdigt utbud. Vilken av dessa två sidor man föredrar att använda är mest tycke och smak.

Specialsidor för BMW och Porsche

Importera BMW från tyskland

På www.bmw.de hittar du som hörs på namnet just BMW från auktoriserade märkeshandlare och har därmed en ökad trygghetsfaktor för historik, mätarställning och garantier.

Importera en Porsche från Tyskland

www.porsche.de hittar du istället endast Porschar med samma trygghet från auktoriserade märkeshandlare.