HYMER B 614 – importerad snabbt och smidigt från Tyskland

med Inga kommentarer
Hymer B614 Tysk import
HYMER B 614

Det finns många husbilar till salu i Tyskland till bra priser. Därför är det enkelt att köpa bil i Tyskland.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag hittade Importbil.se när jag surfade runt lite för att se om någon kunde lämna referenser på någon som importerade bilar, och flera träffar hamnade på Importbil.se och alla verkade vara nöjda med slutresultatet av arbetet.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder?
Anledningen till att jag beslöt mig för att ta hjälp, var framförallt att jag inte ansåg att jag hade tid att sätta mig in alla turer och regler som jag trodde gällde vid import av bil från utlandet, och då speciellt husbil. Jag skulle behöva rota fram alla uppgifter om myndigheter i Sverige och ev. i Tyskland, så enklaste vägen, anlita någon som vet och kan.

Uppfyllde bilen dina förväntningar?
Fredrik på Importbil tog kontakt med den återförsäljare som hade bilen jag ville ha, han tog reda på alla fakta om bilen och vidarebefordrade till mig och när jag bestämt mig, förhandlade Fredrik fram ett för mig acceptabelt pris och villkor för köpet. Fredrik fixade fram alla uppgifter och papper för att genomföra affären. Sedan var det bara för mig att åka ner till Tyskland och hämta min ”nya” bil och köra hemåt, jag körde inom till Lund och lämnade de papper som Fredrik behövde för att slutföra importen hos transportstyrelsen och jag körde senare till Bilprovningen för besiktning. Att sedan bilen var finare och i ett bättre skick än förväntat och utlovat, gjorde inte affären sämre.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se?
Jag kan varmt rekommendera andra att göra likadant som jag för att få en mycket enkel och smidig import av den nya bilen. Fredrik på Importbil ställde upp på alla konstiga tider och svarade på alla konstiga frågor som dyker upp i skallen när man skall göra en sådan här affär, så jag kan rekommendera Importbil att göra pappersarbetet åt dig som står i begrepp att importera en bil från Tyskland.

Greger Emmertz,