BMW 740 d xDrive importerad i strålande skick

med Inga kommentarer

Hur kom du i kontakt med importbil.se? 

BMW 740d xDrive
BMW 740d xDrive

Har tidigare köpt en bil av Fredrik och hade bra erfarenhet av första gången. Även denna gång var prisskillnaden för stor för att inte ta in en bil själv vilket innebar att det var självklart att ringa Fredrik. Att köpa en bil som är i nyskick och gått 1700 mil för ca 45% av nybilsvärdet känns riktigt bra.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder?
Fredrik håller en hög servicenivå. Det han säger stämmer och han är alltid tillgänglig för frågor och mycket hjälpsam i processen. Denna gång blev jag hämtad på flygplatsen. Bilen var i perfekt skick och fulltankad.

Uppfyllde bilen dina förväntningar?
Närmare nyskick går knappast att få. Fredrik rekommenderade mig att köpa en BMW Premium Selection som är en extra trygghet då BMW själva har ett stort säljansvar för kvalitén på bilen.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se?
Har bara gott att säga om hanteringen och servicen. Det finns idag ingen anledning att inte importera sin bil själv där prisskillnaden är stor om du köper en nyare och lite dyrare bil. En stark valuta gör det högintressant just nu. Kombinationen av en fantastisk bil och rätt ingångspris gör det roligare att köpa bil. Att få bra hjälp och känna trygghet när jag tar hjälp av Fredrik gör inte helhetsupplevelsen sämre.
 Greger Landstedt