BMW 335 D – importerad från Tyskland

med Inga kommentarer

Pierre fick här sin BMW 335

Hur kom du i kontakt med importbil.se?  

BMW 335 från Tyskland
BMW 335d

Jag kom i kontakt med importbil genom att jag satt och sökte på blocket efter en BMW diesel men utbudet va dåligt på nätet. Då plötsligt ja fick se en av bilarna Fredrik hade ute på annons och gick in o kolla på sidan och bestämde mig för att ta kontakt med Fredrik för att se va han kunde erbjuda mig. Då jag va ute efter en fin BMW med mycket utrustning. Så kollade Fredrik upp en del av dom modeller jag ville ha. Och så fick ja syn på den här bilen så de va precis det jag sökte med rätt färg, utrustning och modell.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder?
Fredrik har ett stort kunnande inom den här branschen och leverera precis va man förvänta sig o lite därtill. Snabb respons kvällar/helger när som!

Uppfyllde bilen dina förväntningar?
Eftersom man inte sett bilen så va de klart höga förväntningar på den och allt men när man kom ner och fick se bilen så va de en lättnad bilen va mycket fin som Fredrik lovade och de va en nybilskänsla man fick trots dom 5000 mil som den gått!

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se?
Jag kan rekommendera importbil till dom som verkligen vill köpa sig en fin bil. Jag kommer garanterat fortsätta ett samarbete med importbil i framtiden då det är dags för byte av bil igen.

Pierre