Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm TI

med Inga kommentarer
alfa01a
Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm TI

Hur kom du i kontakt med importbil.se? 
Jag sökte runt online för att hitta någon som kunde hjälpa mig att ta hem en bil. Då dök importbil.se upp och jag mailade Fredrik och frågade hur det fungerade. Jag fick då ett utförligt svar där han förklarade precis hur det gick till. Bestämde mig ganska snabbt att det var Fredrik som kunde hjälpa mig med detta.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder?
Jag är helnöjd! Finns ingenting att klaga på överhuvudtaget. Fredrik höll mig uppdaterad om allt som hände. Blev också väl underrättad om hur jag skulle gå till väga vid de olika momenten av affären. Han fanns alltid tillgänglig om jag undrade något, alltid snabba svar. Grym service!

Uppfyllde bilen dina förväntningar?
Man hade höga förväntningar och förhoppningar medan jag väntade på att få hämta den. Dessa infriades helt och hållet. Bilen var i utmärkt skick! Fredrik hjälpte mig även att behandla bilen när den kommit till Sverige, medan den väntade på att bli registrerad. På så sätt slapp jag lämna ifrån mig den efter att jag hämtat den, vilket var väldigt smidigt!

Uppfyllde bilen dina förväntningar?
Absolut! Jag kommer helt klart rekommendera Fredrik och importbil.se till mina vänner och bekanta om de funderar på att ta hem en bil från Tyskland. Jag kommer definitivt även återvända själv för eventuella framtida köp!

Johannes