Porsche Cayman S 325 hk

med Inga kommentarer

Porsche Cayman S, 325 hk

Massor av utrustning såsom många andra av Porsches fabriksbilar. En ägare i Tyskland Porsche AG och vi hämtade bilen hos Porsche Zentrum Nürnberg där vi är stamkunder sedan många år.
Bilen är GT-silver, vilket kanske är Porsches snyggaste färg? Vidare är denna Cayman utrustad med bl.a. Sport Chrono Paket, Sportavgassystem, BOSE, 20”, PASM (porsche active suspension management). Aktiv farthållare med PAS (Porsche active safe), PDK (dubbelkopplingslåda, PCM Navi, PTV (porsche torque vectoring inkl. mekanisk diffspärr, PDLS (Porsche dynamic light system) o.s.v. med ett nypris närmare 1 milj.

Porsche Cayman S är en bra bil att importera från Tyskland eftersom det finns ett mycket större utbud av fina bilar där.

Nedan har Krister svarat på några frågor om importen.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag letade på internet efter att importera bil från Tyskland och då kom Importbil.se sidan upp som ett av förslagen.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Både hemsidan och personer jag har varit i kontakt med har varit väldigt bra. På hemsidan finns i stort sett all information man behöver inför en första direktkontakt med Fredrik. Vid första kontakten fick man direkt en känsla av en person/företag som verkligen vill hjälpa till och ge en all service de kan.

Uppfyllde bilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Mer än väl, detta är min första Porsche och jag är mycket imponerad av bilen och dess skick. Det stämmer verkligen att bilar från Tyskland har bra med utrustning och ett imponerande skick (åtminstone de bilar Fredrik rekommenderar)!

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Självklart, jag jämför med mina senaste nybilsköp här i Sverige där det varit väldigt mycket mindre service/omtanke från det företag/säljare som säljer bilen plus att man får ett enormt förtroende för Fredrik och hans kontakter i Tyskland. Dessutom måste jag säga att en av orsakerna till att jag valde importbilen.se var referenserna på hemsidan som ofta visar att man har importerat mer än en gång från importbilen.se då måste man ju vara nöjd som kund.

Krister

Läs Teknikens Världs test här

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Tyskland import Porsche Cayman S
Porsche Cayman S 325 hk