Sunlight T 67 med 5 sovplatser Fiatchassi 131 hk

med Inga kommentarer
Kunden berättade att han sparade cirka 140.000 kr på sin Sunlight
Sunlight T 67 halvintegrerad med 5 sovplatser på ett Fiatchassi. 131 hk

Ett stort tyskt utbud ger bättre skick och lägre pris på Sunlight

Utbudet på Sunlight husbilar i Tyskland är cirka 20 gånger så stort som här i Sverige. Vidare är många objekt väldigt bra utrustade och priserna är lägre. Många lite nyare husbilar i Tyskland rullar som uthyrningsbilar på sommaren. När säsongen är slut kommer de tillbaka till handlarna och man kan köpa på hösten och vintern. Dock är inte skicket sämre på dessa bilar, eftersom kunden betalar en ganska hög deposition under hyrtiden och om något inte är som det ska vid återlämnandet så korrigeras det. Handlaren tar pengar från depositionen och återställer husbilen. Vi har goda erfarenheter från våra 13 år i branschen med att hämta husbilar från den tyska marknaden.

 

“Mycket husbil för pengarna” – Husvagn & Camping

Sunlight T67 är en elegant modell i olika storlekar med gott om plats för dig och din familj. Och som får rum på de flesta parkeringsplatser i städerna. Bilen är väldigt lättkörd med en dragvillig motor. Framtill kör man och baktill sover man gott. Ingen risk för förvirring. Sunlight levereras i olika planlösningar med varierande längd och indelning. För max 5 personer.

Läs gärna test från Allt om Husvagn & Camping

 

Referenser från kunder

Läs gärna kundberättelser om importerade husbilar från Tyskland. Vi har också en guide om hur det går till att importera husbil med oss. 

Vid leverans berättade en kund att han sparade cirka 140.000 kr på sin Sunlight, jämfört med att köpa en likvärdig husbil här i Sverige. Köper du en dyrare husbil kan det bli en ännu bättre affär.

Nyfiken på att veta mer?

Är du också intresserad av att få hjälp att importera en husbil från Tyskland? Det vanliga upplägget är att vi på importbil.se ombesörjer hela affären. Med hämtning i Tyskland, ursprungskontroll, registreringsbesiktning och sen leverans här i Lund. Vi erbjuder även ett upplägg där du som kund själv hämtar bilen. Vi hjälper dig med att sköta kontakten med säljaren, kolla upp husbilen, avtalsskrivning, banköverföring, ursprungskontroll, pappersarbete o.s.v. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Varmt välkommen.

Kontakta oss via kontaktformuläret eller maila fredrik@importbil.se

Kontaktformulär

Gör en förfrågan
Nyhetsbreven skickas 1-6 ggr per år & har avbeställningslänk. Lär dig t.ex. om nya regler, bilhantering samt häftiga bilar vi importerat.
Sending