Mercedes C klass cab 400 333 hk

med Inga kommentarer

 

Här har Michael svarat på några frågor

om sin upplevelse vi köpet av sin Mercedes C klass cab. Detta är en bil som varit tjänstebil på Mercedes. Den har all tänkbar extra utrustning. Distansfarthållare, 4-matic, värme och kyla i stolarna, värme i nackskydd, navigator och vindavvisare vid vindrutan med mycket mera.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Hittade sidan efter att jag googlade på att importera bil. Ville uppdatera mig på vad som gäller idag då jag själv tidigare hämtat några bilar för drygt 10 år sedan. Hade tänkt göra så nu också men när jag upptäckte vad jag kunde få hjälp med från Importbil så tyckte jag det var ett bättre alternativ för mig.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag är mycket nöjd med den snabba respons som Importbil ger efter att jag kontaktat dom. Man får ett mycket professionellt bemötande med snabba korrekta svar ang. de bilar man ber dom undersöka. Bra råd om var och hos vilka firmor man bör köpa sin bil för att få bästa möjliga bil för pengarna. De uppdaterade mig nästan dagligen vad som hände i projektet.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
När jag valde att köpa denna bilen hade jag mycket högt ställda krav på skicket. Detta infriades med råge när jag kom ner för att hämta bilen hos Importbil. Mycket bra genomgång av papper och dokument innan bilen lämnades över till mig. Ordning och reda med andra ord.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag kan verkligen rekommendera Importbil om ni går i samma tankar som jag gjorde.

Har du några frågor om Michael bilköp kan du kontakta honom här  Michael

Kontakta fredrik@importbil.se idag! Ordlista Mobile.de

Tyskland import av Mercedes C klass 400 cab 333 hk
Mercedes C klass 400 cab 333 hk