Finansiera din bil och beställ täckt hemtransport

med Inga kommentarer
Wasa

 Wasa Kredit AB 

Vi erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner när du ska importera din bil från Tyskland. Finansbolaget Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Wasa Kredit skriver följande på sin hemsida. ”Vår affärsidé handlar om att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster. Till små och medelstora företag samt privatpersoner”. Du kan läsa mer om Wasa Kredit på deras hemsida. Förutom de tidigare finansieringslösningarna så tillkommer nu också Wasa Kredit som ett alternativ för köp av sin nästa begagnade importerade bil.

WasaTäckt biltransport

En del av våra kunder som köper en tysk bil från Tyskland har önskemål om att den transporteras från Tyskland till Sverige i en täckt biltransport. Det kan bero på att det är en bil som har många år på nacken och är därmed är känslig för ev. stänk under transporten som inkluderar salt. Det kan också bero på att det känns säkrare att få sin importerade bil med högt värde transporterad utan att någon kan se vad det är. Alla önskemålen respekterar vi och har nu kunnat lösa så att vi kan erbjuda detta som ett alternativ för hemtransport till Sverige. Väl hos oss är kundens importerade bil förvarad i låst och larmat utrymme som inte avslöjar vad som finns innanför. Den täckta biltransporten kan förutom hemtransporten från Tyskland även leverera inom Sverige och även t.ex. från Sverige till Spanien.

Finansiering

Sedan tidigare jobbar vi med Nordic Finance Business Partner AB när det kommer till företagsleasing/tjänstebilar och med Santander som både finansierar till företag och privatpersoner. Läs mer under fliken finansiering på hemsidan:

De öppna biltransporterna

Vi får leveranser till oss i Lund varje vecka. Många kunder väljer att hämta sin färdiga bil i Lund, men vi kan även ombesörja personlig hemleverans alt. transport med biltransport direkt hem till dig som kund.

Bonus Malus i repris

Många av våra kunder har fortfarande funderingar på hur Bonus- Malussystemet fungerar. Det gäller för nya bilar som har sitt första registreringsdatum efter den 1 juli 2018 oberoende av i vilket land som den första registreringen är gjord, Sverige eller Tyskland. Men det gäller också i något av de andra länderna inom EU-området. Du kan alltså fortfarande köpa en begagnad bil som har sitt första inregistreringsdatum före den 1 juli 2018 utan att komma in i Malussystemet. Du kan också gå in på Transportstyrelsens hemsida  och räkna ut vad en Malus-skatt skulle innebära för den bil som du vill välja. Det är kanske så att du väljer en bil som ger dig Bonus. Det kan du också läsa om på ovanstående adress på Transportstyrelsen. Oberoende av om du får Bonus eller Malus så tycker du kanske att det är värt den kostnaden bara du får köpa den bil du önskar. Vi på Importbil har inga begränsningar för din önskade bil från Tyskland. Begränsningen finns bara hos dig som vår kund.

År 2019 

Tycker du att år 2019 också har börjat bra och du funderar på att importera din nästa bil från Tyskland så hör av dig. Förutom de två tjänster som vi erbjuder enligt ovan så har vi ju som tidigare alla övriga tjänster med i vårt koncept. Tjänster som våra kunder har listat som viktiga. För att göra det bra och säkert att importera din bil från Tyskland så är kundens belåtenhet vårt bästa betyg för vårt arbete. Sedan starten i maj 2003 så har vi hämtat fler än 1300 bilar/husbilar till kunder runt om i landet.

Hör av dig till Fredrik på Importbil, skicka e-post till Fredrik eller ring honom på 046 – 13 23 06 eller 0704-79 58 59. Vi ser fram emot att hitta en bra tysk bil med en bra lösning för dig också.