Mercedes E 400

med Inga kommentarer

Mercedes E 400

Mercedes Benz E 400 4Matic modellår 2017 sedan eller limousine som de säger i Tyskland. V6 med biturbo på 3,0 liter 333 hk och 480 NM.

Vi hämtade bilen hos Daimler AG i Hamburg där vi är stamkunder sedan många år. Bilen har varit en tjänstebil hos dem i Hamburg och kommer med nybilsgaranti och nybilskänsla.

Daimler AG är tillverkaren av MB-bilarna och de har egna stora återförsäljare runt om i Tyskland. Att handla bil där är alltid säkert och tryggt och bilarna är alltid mycket fina. Vi har hämtat många bilar hos Daimler AG genom åren och har alltid varit väldigt nöjda.

Kunden har här nedan svarat på våra frågor om sitt köp av en Mercedes E 400.

Det var en perfekt leverans utan överraskningar (vilket är positivt). Jag fick se namnet Importbil i en annons och tänkte direkt att det är en perfekt affärsidé. Kunden och Företaget tjänar båda pengar på det faktum att bilpriserna är signifikant lägre i Tyskland. Allt från första kontakt till leverans av bilen i Lund var servicen utmärkt. Alla frågor besvarades utan väntetid och med hög kompetens. Kunskap om specifika bilars för- och nackdelar finns i stor grad inom företaget. Jag har nu landsvägs kört min Mercedes E-Klass 400 cirka 60 mil och jag är mycket nöjd med vad jag nu äger. Sammanfattningsvis framgår det säkert att jag varmt kan rekommendera importbil.se för alla som liksom jag vill betala så lite som möjligt, få en mycket god service och en säker leverans utan besvärande pappersarbete med vare sig tyska eller svenska myndigheter.

Mats

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Tyskland import av en Mercedes E 400
Mercedes E 400