Mercedes Benz SL 55 AMG 500 hk

med Inga kommentarer

Mercedes Benz SL 55 AMG 500 hk

Vi har hämtat en Mercedes Benz SL från södra Tyskland till en kund från den småländska östkusten. Vilken härligt elegant och potent cab från MB med hela 500 HK och ett fantastiskt motorljud från AMG.
Bilen är från 2002, men i ett väldigt fint skick. Många bilar från Tyskland är i betydligt bättre skick än de bilar som är svensksålda och bara rullat här i Sverige.

Några orsaker till det är det betydligt varmare klimatet i Tyskland, vidare är vägarna bättre, man använder mindre salt och den generella tysken är mer rädd om sin bil och vårdar den ömt (en kulturell skillnad). Vi får ofta höra vid leverans att bilen är i bättre skick än vad kunden hade kunnat förvänta sig. Ofta har kunden varit runt i Sverige och kollat på svensksålda bilar, men bara blivit besviken.
Mercedes Benz SL har en lugn design med mjuka rundningar och har den märkestypiska fronten som får bilen att se större ut än vad den egentligen är.

På plats i Lund har vi lämnat in bilen till P&B Bilvårdcenter i Lund som har gjort en Ditec Ceramic Ultra behandling och en fälgbehandling enligt önskemål från kunden så att allt är klart vid leverans.

Söker du också en exklusiv eller motorstark cab? Utbudet på den tyska marknaden är cirka 20 gånger så stort som här i Sverige. Bästa köpläge har vi nu och fram till i februari innan våren kommer i Tyskland igen och priserna stiger. Vidare är det lite lugnare på marknaden och objekten finns kvar lite längre, även om det generellt säljs fortare än här i Sverige.

Under december månad har vi även 10% rabatt på vårt arvode.

Hör av dig med dina önskemål så hjälper vi dig att hitta just din drömbil.

Varmt välkommen.

Spar pengar och importera din bil. Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Begagnad Mercedes Benz SL 55 AMG 500 hk köpt i Tyskland
Mercedes Benz SL 55 AMG 500 hk