Mercedes C63 AMG T S 510 hk

med Inga kommentarer

Här har vi tagit in en AMG C 63s, vår stamkunds 5:e bil.

Denna gången en Mercedes Benz C 63s AMG T med hela 510 hk. Bilen hämtade vi på Importbil direkt från Daimler AG i München inkl. 24 månaders garanti och ny service. Priset för detta exemplar är cirka 100.000 kr billigare än motsvarande hos MB här i Sverige. Vi och kunden har sålt de tidigare bilarna här i Sverige och kunden har gjort väldigt bra affärer. Detta är ännu ett bevis på att det inte är några problem att sälja sin importerade bil till bra priser här i Sverige. Vill du också ha ett billigt bilägande utan värdeminskning? Kontakta oss redan idag för gratis konsultation.

Några egna kommentarer från kunden:

Sedan jag sålde min förra C63 till en kompis som ville köpa den så har jag verkligen saknat bilmodellen. Jag tittade på mobile.de och när jag hittade en som jag tyckte var intressant så skickade jag ett mail till Fredrik för att höra vad han tyckte. Efter att han hade kontrollerat allt direkt med Daimler som var säljare så var beslutet enkelt. Detta är den femte bilen jag tar hem med Fredriks hjälp så jag funderade inte så mycket över den kommande processen eller skicket på bilen. Jag förlitade mig helt enkelt på att det skulle fungera precis lika bra som tidigare.

Det tog ganska exakt två veckor från det att jag skrev under avtalet och betalade till det att jag fick bilen. Skicket var toppen och den var nyservad. Utöver kvarvarande nybilsgaranti så fick jag även med 24 månader ”Junge Sterne-garanti” från Daimler.
För den som funderar kring ett köp av en premiumbil, och som inte har lust att slänga iväg 50-150 TSEK i onödan, så skulle jag verkligen rekommendera en import med Fredriks hjälp. Jag själv upplever att jag har fått bättre bilar med bättre garantier till ett lägre pris, och jag är tämligen övertygad om att även nästa bil hämtas hem av Importbil.se.

Oscar

Läs vad Teknikens Värld skriver om denna modell.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Ordlista
tyskland-import-av-Mercedes AMG C 63s combi 510 hk
Mercedes AMG C 63s combi 510 hk avverkar 0-100 km/h på 4,2 sekunder