Importbils greensome 2017

med Inga kommentarer

Nyhet! Importbils greensome genomfördes den 2 augusti 2017 på Skyrups GK

Vi på Importbil har för fjärde året varit tävlingssponsor för en golftävling. Importbils greensome, på Skyrups Golfklubb utanför Hässleholm onsdagen den 2 augusti som en av golfveckans fem tävlingar.

En golftävling där man spelar i par och spelar det som heter greensome på golfspråk. Båda spelarna slår sitt utslag och sedan väljer man det bästa utslaget och slår sedan vartannat slag tills bollen rullar i hålet. Tidigare år har det varit mellan 80 – 90 startande men detta år var det hela 120 startande. Av de startande är det inte bara golfspelare från Skyrups Gk. Utan deltagare från många andra golfklubbar i Skåne och flera från Göteborgs- respektive Stockholmsregionen där många av våra kunder för bilimport kommer ifrån.

Förutom själva greensometävlingen anordnades för de tävlande extratävlingar. Längsta drive både för damer och herrar och i både A och B-klassen. Dessutom närmast hål på Skyrups berömda korthål nr 14. För herrar A och B-klass och för damer A och B-klass på det nydesignade korthålet nr 6 med sina nya bunkrar bakom green.

Vi på Importbil mötte alla spelarna personligen i tävlingen vid första tee och även vid korthålet nr 14. De som slog sitt utslag på hål nr 14 i sjöviken fick en ny boll att fortsätta med.

Efter en väl genomförd golftävling så vidtog prisutdelningen där första priset i varje klass var en wedgeklubba till varje spelare i paret. Övriga priser var mycket golfbollar, Lexington bad och handdukar, biopresentkort, grillbestick, handskar, handdukar osv.

I samband med golftävlingen hade vi två bilar som goda exempel på vad vi på Importbil kan hjälpa dig att importera. En Mercedes ML 350 och en BMW 420 d Cab.

Vi på Importbil uppskattar att få vara sponsor och det ger oss möjlighet att träffa golfare. Som också ofta är intresserade av bilar och vi kan erbjuda våra tjänster.

Vi ser redan fram emot nästa år 2018 då det blir vårt femte år som sponsor för en greensometävling på Skyrups GK. www.skyrupsgk.se

 

Tack säger vi på Importbil

Fredrik

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Ordlista
Importbils greensome i Skyrup 2017
Importbils greensome 2017 i Skyrup