Importbil firar 20 år!

med Inga kommentarer

Importbil.se firar två decennier av framgångsrik bilimport från Tyskland!

Teamet på importbil som hållit på mer än 20 år.Under 20 år har vi på Importbil.se växt från ett litet studentprojekt till att bli en av Sveriges främsta importörer av tyska bilar. På vår resa har vi vävt ett starkt nätverk av kontakter, både i Sverige och Tyskland, och etablerat oss som en pålitlig partner för alla som söker att importera kvalitetsbilar.

Vi firar med 20% rabatt på en förstklassig Ditec-lackbehandling. Detta fantastiska erbjudande är öppet för alla nya kunder som vill skämma bort sina bilar med det allra bästa inom lackvård. Kom och fira med oss!

Minnesvärda höjdpunkter från vår resa inkluderar vår närvaro på betydande event som Motormässan i Malmö 2009 och 2012, samt Ring Knutstorp 2014. Särskilt kära minnen hämtar vi från Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2015 och 2017, där vi fick möjlighet att möta likasinnade bilentusiaster och dela våra insikter om bilimport från Tyskland.

Vårt engagemang sträcker sig utöver bilvärlden; vi har med stolthet varit huvudsponsor för golftävlingar vid Skyrups och partner till Barsebäck Golf & Country Club. Genom dessa partnerskap har vi kunnat sprida ordet om våra tjänster och hjälpa golfare att uppfylla sina drömmar om att importera sina drömbilar från Tyskland.

Vår expertis har också uppmärksammats av media, med framträdanden i framstående tidningar som Affärsvärlden och Svenska Dagbladet. Det är alltid glädjande att se att vår kunskap och erfarenhet blir efterfrågad och uppmärksammad.

Genom åren har vår hängivenhet till ständig förbättring lett oss till att leverera förstklassiga bilar till konkurrenskraftiga priser. Vi har byggt starka relationer med pålitliga märkeshandlare och företag som specialiserar sig på kvalitetsbilar i Tyskland. Denna noggranna process har dragit till sig en växande kundbas och befäst vårt rykte som en pålitlig bilimportör.

På Importbil.se ser vi med spänning fram emot framtiden och är fast beslutna att fortsätta erbjuda ännu bättre service för våra kunder. När allt kommer omkring, är det nöjda och återkommande kunder som gör den bästa reklamen. Vi är här för att vara din pålitliga partner i jakten på din drömbil från Tyskland.