Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

med Inga kommentarer

Gran Turismo Show

Importbil.se deltog som utställare på Skanör Falsterbo Gran Turismo Show söndagen den 6 augusti 2017

Gran Turismo Show, för tredje året var vi på Importbil.se en av utställarna på den årligen återkommande Skanör Falsterbo Turismo Show.
Under några timmar en sensommarsöndag invaderas Skanörs gator och små grönområden av fantastiska bilar av olika slag. Bilar med olika utseende och olika värde. Dessutom av glada bilintresserade människor. Söndagsflanerare som tar sin söndagspromenad mellan de olika utställarna som är privatpersoner, olika bilföretag från närområdet, bilklubbar som t.ex BMW, Porscheklubben osv…

Denna fantastiska sommarsöndag med sol, lite lagom  vind mötte oss vid infarten till Skanör. En idyll med villor, gränder, sommarblommor och många glada människor på plats. Dessutom många fina bilar på plats och på väg dit i kortege från Malmö.

Vi hade vårt utställningsområde som vanligt vid ett litet grönt område mellan husen där många bilintresserade besökte oss. Vi mötte flera av våra tidigare kunder, nya kunder och där många numera känner till oss. Därför att de köpt sin importerade bil via oss eller har en nära vän eller kompis som använt våra tjänster.

För oss på Importbil är det viktigt att få berätta om våra tjänster och besvara framtida och nuvarande kunders eventuella frågor. För de som går i tankar att köpa bil/importera bil från Tyskland.

Vid utställningen i Skanör hade vi med två exempel på importerade bilar en vit BMW 420 d Cab och en silverfärgad Porsche Cayenne turbo. Två bilar som representerar lite olika segment för prisnivån. Dessa representerar exempel och som vi hjälpt kunder med under de senaste veckorna.

Tack ni som besökte oss och att vi fick berätta om våra tjänster. Vi ses förhoppningsvis 2018 den 5 augusti igen i Skanör. Vi hoppas givetvis att du hör av dig om du vill importera en bil innan dess.

Fredrik på Importbil

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Läs här mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show
Skanör Falsterbo Gran Turismo Show