Förtroende hos våra kunder

med Inga kommentarer

Importbils förtroende hos våra kunder

Under 17 år har vi på Importbil lyckats skapa förtroende hos våra kunder för att göra sitt bilköp och importera sin nästa bil från Tyskland. I den processen överlämna allt i våra händer för ett lyckat bilköp från Tyskland.
Vilka faktorer pratar vi om när det gäller förtroende? Vi på Importbil har regelbundet undersökt hos våra kunder och gör fortlöpande vilka faktorer det är som gör att man anlitar oss.

Förtroende vad är det?

Att man lyckas få kunden att lita på det man säger att man ska göra och att man verkligen också gör så som man bestämt. Detta är en av de faktorer som många kunder uttrycker spontant då man frågar eller när någon recenserar vårt arbete när en kundaffär avslutas.

Vi säger nej eller rekommenderar inte vissa bilköp:

Regelbundet varje dag säger vi nej till vissa bilaffärer. Det kan vara alldeles för billigt för att vara sant och då är det oftast något som lurar bakom hörnet och som blir ett dyrköpt och ett trist bilinköp. Både bil och handlare måste godkännas av oss, annars säger vi nej till affären.

Fortlöpande uppdatering:

Det efterfrågar kunderna och det försöker vi uppfylla med regelbunden information om var i processen kundens bil befinner sig. Informera när bilen lämnar Tyskland med en transport och när bilen har anlänt till Sverige. Det kan också vara att tex: ”imorgon kommer din bil att besiktigas och sen kan du hämta den” osv. Denna fortlöpande information uppskattas av våra kunder och är väl en del i ett förtroende som vi hela tiden arbetar på att uppfylla.

Seriositet:

Denna faktor kommer ofta fram vid undersökning hos våra kunder. Kunder uttrycker ofta att de känner att det företag de har kontaktat ”Importbil.se” visar seriositet och det är en av de faktorer som känns viktiga för oss i en bransch som inte alltid har den faktorn med sig i historiken.

Kontaktnät:

Efter 17 år med det här arbetet att hjälpa kunder köpa sin nästa bil från Tyskland har vi skapat kontaktnät både hos de auktoriserade bilhandlarna i Tyskland och hos våra kunder i Sverige. Vi på Importbil har förmedlat bilar inte bara en gång utan numera flera gånger från en auktoriserad bilhandlare i Tyskland. Har de vid tidigare tillfälle fallerat i den överenskommelse man har så undviker vi den vid ett nästa tillfälle. Många av kunderna vi haft i Sverige genom åren kommer tillbaka vid nästa bilinköp inte bara en gång utan många gånger ett flertal gånger. Dessutom har ett flertal kunder vi har idag fått rekommendation om Importbil från en god vän, kollega eller på annat sätt genom mun till mun metoden.

Är du också en i raden som planerar för sitt nästa bilköp från Tyskland? Tvekar du att ta tag i detta själv så hör av dig med din förfrågan till oss på Importbil.se.

Hör av dig till Fredrik på fredrik@importbil.se eller ring 070 – 479 58 59.

Välkommen med din förfrågan.

Fredrik

Import av bil