Försäljning och Import av bil

med Inga kommentarer

 

Importera med Importbil.se och vi tar hand om försäljningen av din bil

 Över tiden så händer det nya saker, nya tendenser som vi inte sett eller tänkt på tidigare eller har det funnits där men vi har inte märkt det.

I kontakten med våra kunder har vi uppmärksammat att ett hinder på vägen att köpa sin nästa bil från Tyskland finns. Hindret är för kunden att sälja den bil man har just nu. Allting går givetvis att lösa och vi har nu hittat en väg för detta för våra kunder framöver. En lösning som vi tror tilltalar våra kunder i många fall.

I vårt utbud av tjänster så utökar vi nu med att erbjuda våra kunder ytterligare möjligheter för en bra bilaffär. Är du i den situationen att du har börjat fundera på din nästa bil och kanske då att importera den från Tyskland. Sedan länge faller det inom våra tjänster att bidra med att importera bil från Tyskland till kunder.

Nu utökar vi möjligheterna för ett lyckat köp, en importerad bil från Tyskland. Där kan vi hitta den bil som du söker men inte hittar i Sverige.  Säkert mycket troligare då utbudet där är mycket större, kanske upp till 20 gånger så stort och statusen på de tyska bilarna är generellt mycket bättre än här. Den tyske bilägaren sköter om sin bil bättre än vad vi gör i Sverige. Vidare är priserna i Tyskland generellt lägre än på den svenska marknaden.  Vi erbjuder att vi tar hand om försäljningen av den bil du har idag efter överenskommelse. Om vi kommer överens om vad du vill ha för köpesumma för din bil.

Du har utmaningarna som vi har kompetensen och lösningen att ta hand om dem för dig.

Fundera över vad du vill importera för bil från Tyskland och hör av dig till:

Fredrik på Importbil.se på tel: 046 – 132306 eller 070 – 479 58 59 Kontakta fredrik@importbil.se idag!
Företagsleasing