Maserati GranTurismo Sport med 460 hk

med Inga kommentarer

Maserati Gran Turismo Sport med 460 hk

Maserati har kanske ett av marknadens skönaste motorljud. Under huven sitter en 8 cyl 4,7 liters motor på hela 460 hk. Bilen låter inte bara bra utan är ju även fantastisk snygg som bara en Italiensk bil kan vara. I baksätet sitter du inte heller så dumt som man kan tro.

Vi hämtade bilen direkt från Maserati i Düsseldorf och bilen levererades med helt ny service och bilen har fortfarande nybilsgaranti som gäller inom hela EU.

Söker du också en lite udda och häftig bil? Den tyska marknaden är cirka 20 ggr så stor som den svenska och priserna är lägre. Denna kunden sparade över 60.000 kr på att köpa bilen hos Maserati i Tyskland jämfört med en bil som såldes av en icke auktoriserad återförsäljare här i Sverige och då fick även kunden den färgkombinationen som önskades.

Här nedan har kunden svarat på några frågor, Maserati.
Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag lärde känna Fredrik via en gemensam bekant för några år sedan. När det var dags att köpa en Maserati så kontaktade jag Fredrik på importbil.se för att hjälpa mig.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag är mycket nöjd med servicen som Fredrik ger. Mycket proffsigt och smidigt.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen var mycket fin. Fanns bara en i Sverige av den modellen och det var ”fel” färg på klädseln. I Tyskland fanns 5-10st att välja mellan. Fredrik var mycket hjälpsam när vi valde rätt bil. Fredrik ordnade dessutom så att bilen blev nyservad på originalverkstad.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Absolut, vill man ha en billigare och bättre bil än de som finns i Sverige är det bara att ta kontakt med importbil.se och få sina bildrömmar uppfyllda.

Michal

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Importerad från Tyskland, Maserati
Maserati GranTurismo Sport med 460 hk