Lyxbilskortege

med Inga kommentarer

Lyxbilskortege överraskade 7-årige Hampus

Importbil en av Supercar Heroes för att ge 7 årige Hampus ett glatt avbrott med ”Coola bilar” lyxbilskortegen.

Importbil arbetar varje dag med att uppfylla kunders önskemål om fina bilar och att ge kunden det bästa efter kundens önskan. För några veckor sedan fick vi på Importbil frågan om att förverkliga ett annat önskemål. Som handlar om häftiga och tjusiga coola bilar, lyxbilskortege. Det var ett evenemang för en 7 årig pojke vid namn Hampus som har haft och har många svåra dagar med en obotlig cancersjukdom.  Ett av hans önskemål är att åka häftiga bilar. Det kändes självklart att vara en del av denna satsning att göra en av Hampus dagar till en positiv och glad dag och för en stund glömma det svåra med sjukdomen och behandlingen.

Det finns en facebookgrupp ”Ellas hjältar” med Catja Karlberg som organisatör för att skapa upplevelser utöver det vanliga åt sjuka barn. En annan eldsjäl Max Mårtensson bildade ”Supercar Heroes” och drog ihop ett tiotal häftiga bilar som samlades för att ge Hampus denna upplevelse för en dag. De första bilarna i ”Supercar Heroes” startade utanför Malmö på lördagen den 11 november och fortsatte sedan till Helsingborg för att samla ihop fler och sedan i samlad bilkortege körde de mot Värnamo där Hampus bor.

Häftiga bilar

Först körde en bil fram utanför Hampus hus där han blev tillfrågad om han ville se fler coola bilar. Det ville Hampus och sedan körde alla i kortege in på Hampus gata. Det lät en hel del om motorerna från de flertalet mycket häftiga coola bilar. Bl.a Lamborghini, Ferrari och Nissan GTR. Importbil deltog med en Porsche Cayenne en röd sådan. Hampus blev glatt överraskad av alla bilarna och gick runt och sa hej till alla förarna. Hampus valde sedan att åka Lamborghinin, Ferrarin och Nissan GTR. Hampus hade önskemål om att köra iväg och köpa glass och att ha musik enligt hans smak på i bilen. Hampus fick också hjälpa till att starta en av bilarna där man trycker på en speciell startknapp för detta och inte vrider på en nyckel.

Efter detta evenemang när Hampus började bli trött av allt riktades bilfärden åter mot Skåne och Lund där vi på Importbil finns. Frågan är vilken kunds upplevelse som känns bäst att fylla. Alla känns bra men den här var speciell, över det vanliga. Vill du se filmen om Hampus och Supercar Heroes klicka nedan.

Sen får du gärna höra av dig till Importbil så ska vi försöka uppfylla din önskan om bilupplevelse.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!
Ordlista Filmen är gjord av Supercar Heroes och Ellas hjältar.

Tyskland import av lyxbilskortege
Hampus med en lyxbilskortege


Artikel i Expressen söndagen den 12 november 2017