Ekonomi, finansieringslösningar

med Inga kommentarer

Ekonomi

Från Importbil med ekonomi/finansieringslösningar för privatpersoner och företag

 Sommaren går mot sitt slut och augustimörkret har kommit tillbaka. Sommaren har varit fantastisk med många importerade bilar och då inte minst bilar med Cab till många kunder och några har valt en husbil som alternativ för sitt bilinköp från Tyskland.

Nu vill vi på Importbil jobba vidare och bland annat upplysa våra kunder om de olika möjligheter till finansiering av bilköp som finns vid import av bil från Tyskland. Här nedan har vi listat några alternativ för finansiering som du som kund kan fundera över och välja ibland.

  • Första alternativ för dig som kund är kanske att du tar ett lån hos din egen bank där du är känd sedan tidigare. Då med exempelvis den bostadsrätt eller kanske villa som du äger som säkerhet. För det lån du behöver för att importera en bil från Tyskland.
  • Ett annat alternativ kan också vara ett billån hos din egen bank. Där vi på Importbil köper in bilen som importeras från Tyskland och du som kund köper bilen av oss. Du får ett lån hos din egen bank där bilens registreringsnummer finns med som säkerhet för din bank.
  • Ett annat alternativ är att vår samarbetspartner köper in din bil från Tyskland och du som kund får ett billån via Santander, med en ränta på 3,95 % och med 20% i kontantinsats. Läs mer om Santander här.

För företag kan en avbetalning eller företagsleasing också vara ett alternativ vid bilimport från Tyskland. Har du möjlighet att anskaffa din importerade bil via det företag du arbetar på så är det också ett bra alternativ för finansiering som vi kan hjälpa till med.

Har du fler frågor om dessa olika finansieringsmöjligheter som vi beskriver ovan så ring oss gärna så berättar vi mer.

Fredrik på Importbil

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing
finansieringslösningar, Tyskland import med Ekonomi vid bilköp från Tyskland
Ekonomi vid bilköp från Tyskland