Artikel/annons om oss i Bilar & Motor, bilguide

med Inga kommentarer

Stor bilguide med årets favoriter

Sugen på en Porsche, BMW, MB eller Audi?

Så var rubriken på en artikel i en bilguide om BILAR & MOTOR som medföljde Expressen den 24 oktober 2017 där Importbil representerad av Fredrik blev intervjuad. En bilaga som kommer två ggr per år från Expressen. Vi har vid flera tillfällen tidigare varit citerade och efterfrågade om vår kunskap och kompetens om att importera bil i flera olika tidningar/tidskrifter bl.a Dagens Industri, se på vår hemsida Importbil.se. Vi på Importbil fick vid det här tillfället möjligheten att beskriva vår verksamhet för allmänheten och kanske framför allt för de som är bilintresserade och är i bilbytartankar.

Olika frågor som dyker upp.

De mest centrala frågorna som kommer upp när det handlar om bilimport är vilka bilar man importerar från Tyskland. Det är som det står i rubriken PORSCHE, BMW, MB eller Audi som är de vanligaste men begränsningen för Importbils del är Tyskland. Allt som du hittar där och har en klanderfri historia i bagaget enligt vår undersökning importerar vi enligt kundens önskemål. Vi tackar nej till bilar varje dag som inte uppfyller kraven på kvalitén i historiken.
Övriga centrala frågor är bilens historik om aktuell mätarställning. Är mätaren skruvad eller inte. Enligt vår erfarenhet på Importbil så är inte mätarna skruvade på bilar som säljs av auktoriserade märkeshandlare. Vi har hittills under vår snart 15 – åriga historia i branschen inte drabbats av skruvade mätare. Dessutom har man i Tyskland upplysningsplikt om bilen varit krockad, en fördel jämfört med här i Sverige.

En annan central fråga är utbudet av begagnade bilar som i Tyskland är ofantligt större än i Sverige. Vår erfarenhet är att flera av våra kunder inte hittar den bil de söker i Sverige men vi på Importbil kan hitta den i Tyskland.

Övriga frågor som vi på Importbil svarade på i artikeln var hur lång tid processen tar och vad det kostar. Processen för import arbetar vi kontinuerligt med att förbättra genom enkäter till kunderna och intern utvärdering av våra arbetsmoment så att kunden känner sig säker och trygg med vår Import av deras nästa drömbil.

Är du en av de bilintresserade som är i bilbytartankar hör av dig till Fredrik:

Läs artikeln på följande länk till Bilar & Motor.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing

 

Bilguide, Tidningsbilaga till Importbil.se
Bilar o Motor som medföljde Expressen den 24 okt 2017 med stor bilguide