Porsche Panamera GTS 440 hk 8 cyl och 4,8 l

med Inga kommentarer

Porsche Panamera GTS Facelift 2014 med 440 hk, 8 cyl och 4,8 l.

Panamera GTS-versionen har mycket utrustning som standard t.ex. sportavgasystem, PASM och sport Chrono för att nämna något. Vidare är detta exemplaret utrustat med el. Glastaklucka, Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS plus), Backkamera med surround view, Servostyrning plus, Soft Close, SportDesign sidokjolar.
Vi hämtade bilen direkt från Porsche Zentrum i Dortmund där vi är stamkunder sedan många år. De hade sålt bilen ny, haft den på service och innan leverans till oss gjorde de en ny stor service, 111 punkters test och ny besiktning av bilen.

Motsvarande bil i Sverige kostar cirka 160.000 kr mer än den vi hämtade i Tyskland. Vidare är utbudet väldigt mycket större på den tyska markanden, bilarna mer utrustade och i bättre skick.

Behöver du hälp att sälja din nuvarande bil innan vi hämtar nästa från Tyskland? Inga problem, det hjälper vi dig gärna med. Kontakta oss för mer info. Varmt välkomna.

Kunden har nedan svarat på några frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Första gången jag såg namnet importbil.se var när jag för några år sedan satt och kollade annonser på blocket och jag märkte att många som ville sälja riktigt fina bilar var tydliga med att uppge att den var intagen m h a importbil.se. Detta fick mig att bli intresserad av företaget och då tog jag kontakt med Fredrik.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Mycket nöjd! Fredrik är otroligt hjälpsam och kunnig. Servicenivån är skyhög!

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Kort sagt JA!

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Absolut. Jag har tagit in två bilar via importbil.se och jag har dessutom rekommenderat företaget till en god vän som importerat sin bil m h a Fredrik. Jag har bara bra saker att säga om bolaget!

Magnus

Läs Teknikens Världs test av Porsche Panamera.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Importerad Porsche Panamera GTS från Tyskland
Porsche Panamera GTS Facelift 2014 med 440 hk, 8 cyl och 4,8 l.

Mercedes-Benz C 63 AMG S 8 cylindrig motor på 4 liter dubbelturbo och 510 hk

med Inga kommentarer

Mercedes-Benz C 63 AMG S 8 cylindrig motor på 4 liter dubbelturbo och 510 hk.

Marknadens snabbaste sedan från 50-250 km/h. Med avgassystem från AMG-performance blir ingen besviken på ljudet, går även att stänga med en knapp. Enligt fabrik drar den 0,67 l/mil vid landsvägskörning.
Nya modellen av C 63 AMG finns både med S 510 hk och utan S 476 hk. Numera finns det inget performance paket, men väl performance utrustning såsom avgassystem, Ratt, stolar, diffspärr osv.

24 månaders Mercedes Benz Europa-garanti

Bilen hämtade vi direkt från auktoriserad MB-återförsäljare som hade sålt bilen ny. Haft den på service och sen hämtade vi den inkl. 24 månaders MB-Europagaranti.

Utrustning

 • Backkamera
 • AMG Performance ratt, AMG el. diffspärr
 • AMG-Ride kontroll med ställbart chassi i tre nivåer
 • AMG-bromsar och AMG-performance sportavgassystem
 • AMG interiör- och exteriöpaket
 • 19” AMG fälgar
 • AMG Styling
 • Command
 • LED High performance strålkastare
 • Burmeister Surround-Soundsystem
 • Keyless-Go

20 gånger större utbud ger lägre pris och bättre utrustning – kunden sparar 100 000kr

Utrustningslistan när man beställer bilen ny är otroligt lång och valen många. De få bilar som finns i Sverige är generellt dåligt utrustade, men i Tyskland är utbudet minst 20 ggr så stort, bilarna är mer utrustade och priserna är lägre. Denna kund sparar över 100.000 kr.

Hämtad till en stamkund i södra sverige som själv säger att ”den går som ett troll”.

Nedan har kunden svarat på några frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Detta är den andra bilen jag importerar, så jag kände redan till Importbil.se som jag även anlitade för den första bilen.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil från Tyskland?
Jag är mer än nöjd, och jag har svårt att se att det skulle kunna lösas bättre eller smidigare på något vis. Jag har varken kunskap, tid eller lust att sätta mig in i allt själv, men med Fredriks hjälp så hittades rätt bil och inte lång tid därefter kunde jag hämta ut bilen med alla dokument i ordning.

Uppfyllde bilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen känns som ny och dessutom med 24 månaders förlängd garanti, så det är svårt för mig att inte vara nöjd.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Absolut! För mig är det välinvesterade pengar då jag vet att bilen kollas upp av någon som verkligen kan det, och dessutom får jag allt jobb serverat.

Kontakta Oscar

 

Letar du också efter en AMG?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Varmt välkomna!

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Läs en test av denna bil i Teknikens Värld

 

Mercedes C63 AMG – marknadens bästa motorljud?

med Inga kommentarer

Mercedes-Benz C63 AMG sedan, 8 cylindrar, 6,2 liter, 457 hk

och marknadens bästa motorljud? Är där någon bil som hänger med från 50 till 280? Bilen, C63 AMG, är bl.a. utrustade med AMG Drivers Package, vilket innebär att den elektroniska begränsningen är flyttad från 250 km/h till 280 km/h även kallat V-max. Accelerationen är brutal precis som ljudet. Det finns så mycket kraft i denna stora motor på hela 6,2 liter. På utsidan är bilen neutral, i alla fall för ett icke tränat öga, men helt fantastisk att köra.
Vi har hämtat bilen från Daimler AG, d.v.s. tillverkarens egna återförsäljare som finns i de flesta större tyska städer. Högsta nivå av återförsäljare och högre än alla MB-återförsäljare i Sverige. Som vi brukar säga ”bästa stället att handla på”. Du får inte bara den bästa bilen som är testad av Daimlers utbildade ingenjörer utan även 24 månaders garanti, ny besiktning och all service som ska göras inom 6 månader eller 750 mil görs alltid ny innan leverans. Daimler säljer bara de allra bästa exemplaren. Under åren har vi hämtat många bilar från Daimler AG runt om i Tyskland och har bara positiva erfarenheter.

Visste du att AMG:s motor är handbyggda? Det är en mekaniker på fabriken som bygger hela motorn och när han är klar sätts hans namnteckning på en bricka i motorn. Utbudet på AMG-bilar i Tyskland är väldigt stort och priserna är betydligt bättre än här i Sverige.

Här har kunden svarat på frågor angående importen

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Hittade Importbil.se när jag sökte på Google.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?

Är väldigt nöjd med allt från första kontakt och tills dess att jag hämtade bilen! Fredrik kollade upp dem bilar som jag länkade till honom och rekommenderade endast dem bästa bilarna efter historik, service och skick!

Valet föll på just denna C63a då den hade all utrustning jag ville ha, årligen servad, låga mil, en tidigare ägare, väldigt fräsch utvändigt som invändigt (har ännu inte kunnat se ett enda  fel på bilen) och att bilen just var från självaste Daimler AG! Sen fick jag med 2 års nybilsgaranti som sträcker sig ända fram till februari 2019!

Fredrik höll all kontakt med säljaren, förhandlade om priset, förhandlade till en service så bilen levererades nyservad, kollade igenom avtalet och gav mig ett OK på att all ser bra ut.

Därefter betalade jag direkt till handlaren (Daimler AG) och inte till Fredrik.

Fredrik beställde biltransport när handlaren fått sina pengar och avtalen i original från mig. Knappt två veckor senare var bilen framme i Lund och Fredrik fick sin del betald!

Även i Lund blev jag väl bemött och upphämtad från tågstationen av Fredriks far till deras ställe och min bil!! En väldigt speciell känsla när man får se sin bil i verkligheten, den stod snyggt parkerad och blänkte efter Ditec-behandlingen som blev utförd innan leverans.

Så det enda man i princip behöver göra är att välja sin drömbil och sen få den körklar inom 2-4 veckor!

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Som jag skrev tidigare så är bilen i ett otroligt bra skick och jag har inte sett ett enda fel på bilen! 

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Ja absolut utan tvekan!!

Cengiz

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Begagnad Mercedes-Benz C63 AMG sedan, 8 cylindrar, 6,2 liter, 457 hk köpt i Tyskland
Mercedes-Benz C63 AMG sedan, 8 cylindrar, 6,2 liter, 457 hk

Porsche Boxster S GT-silver med rött skinn

med Inga kommentarer

Porsche Boxster S GT 981, 315 hk utan turbo.

Sista generations Porsche Boxster S GT utan turbo med ett härligt motorljud från sportavgassystem och den 6 cylindriga motorn. Bilen är lackad i den snygga och lite ovanliga GT-silvermetallic, har en röd suflett och röd skinninredning, vilket var ett krav från kunden. I Sverige fanns ingen bil som uppfyllde dessa önskemål. Men i Tyskland och hos Porsche i Karlsruhe hittade vi detta perfekta exemplar.
Förutom PDK har bilen även bl.a. följande utrustning PASM (porsche active stability managment), Sport Chrono, Sportavgassystem, BOSE, PCM Navi, 18 vägs el. sportstolar, 20” fälgar m.m.

Bilen hämtade vi direkt från ett av alla cirka 90 olika Porsche Zentren som finns i Tyskland och bilen levererades med 12 månaders Europagaranti och var testad enligt porsche 111 punkters test innan leverans. Bilarna som Porsche Zentrum i Tyskland levererar är alltid de bästa exemplaren som är testade både optiskt och tekniskt innan leverans, nybesiktigad med kontrollbesiktning och avgaskontroll (giltig även i Sverige), fullservade och helrekondade. De bilar som inte uppfyller Porsches krav säljs istället direkt till mindre handlare. Det är en av anledningarna till att vi i första hand handlar med märkesfirmorna.

Porsche är ett av de märken som vi jobbar mycket med och vi är kund hos samtliga Porsche Zentren i Tyskland.

Här har kunden svarat på våra frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag kom i kontakt via internet.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag är mycket nöjd och tacksam för servicen.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Förväntningarna uppfylldes mer än väl.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag kan verkligen rekommendera andra Importbil.se

Jan

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Importerad Porsche Boxster S GT-silver med rött skinn
Porsche Boxster S GT-silver med rött skinn

 

Audi TTS 2.0 TFSI quattro med 310 hk

med Inga kommentarer

Audi TTS 2.0 TFSI quattro

2 liters turbomatad fyra med hela 310 hk original från fabrik. Nya Audi TTS är en snygg och sportig liten bil. Förbrukning på 0,59 l/mil vid landsvägskörning.
Vi hämtade bilen direkt från ett av alla Audi Zentrum runt om i Tyskland och kunden fick möjlighet att förlänga nybilsgarantin. Bilen är testad både tekniskt och optiskt innan leverans med Audis GW Plus 110 punkters test och kom även helt nyservad. Priset på den tyska marknaden för en TTS är cirka 50-100.000 kr billigare än här i Sverige och utbudet är minst 20 ggr så stort.

Genom åren har vi hämtat många av Audis S/RS och R8-modeller. Av de modellerna säljs det inte mycket nytt här i Sverige, men efterfrågan på begagnat är stor.

Kunden svarar här på våra frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Vi Google på sökorden ”import av bil” sen fastnade jag på er hemsida p.g.a. den familjära bilden.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Extremt nöjd där Fredrik skötte kontakten och ständig uppdatering i ärendet. Även Fredriks föräldrar gav ett  väldigt gott intryck då dom tog emot mig p.g.a. av att Fredrik vart bortrest vid upphämtning av bilen (Fredrik var i Tyskland och hämtade en R8 V10 Spyder åt en annan kund).

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen överträffade mina förväntningar.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag kommer rekommendera importbil till alla som går i tankarna om att importera en bil!

Morgan

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Tysklandimport av Audi TTS 2.0 TFSI quattro
Audi TTS 2.0 TFSI quattro

Mercedes Benz C-klass 250 204 hk

med Inga kommentarer

Här har en stamkund köpt två stycken Mercedes Benz C-klass 250

en sedan och en kombi, fyrcylindriga motorer på 2143 cm3 och 204 hk. Nya modellen av Mercedes Benz C-klass är inte bara snygg oavsett om du väljer en sedan, kombi eller coupé utan den är också riktigt härlig att köra.
Båda bilarna hämtade vi direkt från auktoriserade MB-återförsäljare och fick 24 månaders MB-Europagaranti.

Söker du också en lätt begagnad bil med riktigt mycket utrustning, men vill inte ta den första värdeminskningen som man får göra vid nybilsköp? I så fall hjälper vi dig gärna och hämtar bilen från Tyskland.

Här nedan svarar kunden på våra frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Tidigare kund

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Absolut!

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen (bilarna) var exakt som förväntade. Handlaren hade en relevant och detaljerad beskrivning.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Absolut!

Morten

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Importerad Mercedes Benz C-klass 250 204 hk
Mercedes Benz C-klass 250 204 hk
Begagnad Mercedes Benz C-klass 250 204 hk köpt i Tyskland
Mercedes Benz C-klass 250 204 hk

BMW M3 431 hk

med Inga kommentarer

En BMW M3 431 hk med mycket utrustning, till en kund med racingmeriter.

Kunden tillhör familjen Lindberg som driver GA/LINDBERG IMPORT AB där man tillhandahåller racingtillbehör importerade från Tyskland. BMW M3 431 hk.

Mattias meriter är imponerande inom racing. Redan vid tre års ålder testade Mattias gokart för första gången. Från 15 års ålder har Mattias redan tagit fem SM medaljer.

År 2014 vid 20 års ålder körde Mattias Sveriges kunga klass STCC där han tog en historisk seger och blev den yngsta någonsin att vinna ett race. Läs mer om kunga klass STCC här.
Mattias tog ett guld i V8 Thunder Cars 2015.

Här nedan kan du läsa Mattias omdöme om Importbils tjänster.

Var din BMW M3 431 hk som du tänkt dig?
Absolut, bilen går bättre än väntat, riktigt fin!

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil från Tyskland?
Jag är nöjd med servicen, det kändes bra och tryggt hela vägen från första kontakt med Fredrik till att jag hämtade bilen i Lund.

Uppfyllde bilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Den uppfyllde förväntningarna plus lite till! En extremt fin bil som definitivt inte kunde varit finare vid köp i Sverige.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Om man känner sig nervös och osäker att köpa bil i Tyskland då man kanske har dålig kunskap av bilar och tyska språket så är det perfekt att anlita importbil.se till att fixa affären.

Länk till Bilsport som testat bilen.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

BMW M3 431 hk med mycket utrustning köpt i Tyskland till ett bra pris.
BMW M3 431 hk

Volkswagen T6 California Beach 2.0 TDI 4Motion DSG 150 hk

med Inga kommentarer
tyskland-california
Volkswagen T6 California Beach 2.0 TDI 4Motion DSG 150 hk

Volkswagen T6 California Beach

Volkswagen T6 California Beach 2.0 TDI 4Motion DSG 150 hk. Vi hämtade bilen från en auktoriserad Volkswagen-återförsäljare i mellersta Tyskland. Bilen är från våren 2016 och har rullat cirka 1000 mil. Nybilsgarantin på 2 år från första reg. Datum gäller inom hela EU så även här i Sverige. Bara att åka till närmaste VW-verkstad vid ev. problem.

Bilen hämtades på beställning från en kund utanför Stockholm.

Californa Beach

är en häftig modell där man kan höja upp taket och därmed även sova i bilen. Vissa av modellerna har även kök och annan utrustning lik en husbil.
När man söker efter en California Beach på www.blocket.se finns det i skrivande stund bara ett objekt, men utbudet på den tyska marknaden är enormt. Dels för att den tyska marknaden är större än den svenska, men också för att det är en populär modell i Tyskland. Genom åren har vi hämtat ett antal till nöjda kunder runt om i landet.

Söker du också efter en bil som inte finns på den svenska marknaden? Eller vill du spara pengar genom att importera? Oavsett vad du har för behov och önskemål så kan vi hjälpa dig.

Nedan, har kunden svarat på några frågor från Importbil.se.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag hittade Importbil genom en helt vanlig googling. Importera bil från Tyskland, var nog vad jag sökte på.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag är supernöjd. Det gick rasande fort och smidigt.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen var i princip i nyskick och överträffade faktiskt mina förväntningar.

Kan du rekommendera andra att köpa bil i Tyskland? Att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Japp. Jag rekommenderade Importbil senast igår till en av mina bästa vänner.

Länk till test av en Volkswagen T6 Beachi Teknikens Värld

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Niklas Bergh

Mercedes CLS 350 SB

med Inga kommentarer

Mercedes CLS kanske den snyggaste bilmodellen!

Svar på frågor som Fredrik ställt till Filip som köpt en Mercedes CLS SB. Som ni kan läsa nedan så är Filip väldigt nöjd med Importbils arbete i samband med bilköpet.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag hade sett ett antal annonser för premiumbilar på Blocket med avsändare Importbil.se över åren. Eftersom jag själv befann mig i Lunda-trakten och såg dem som ett alternativ när jag själv stod i begrepp att importera en bil som jag hittat i utlandet. Efter en första kontakt med Fredrik förstod jag att han var seriös och vettig att jobba med. En känsla som sedan höll i sig genom hela affären (och även efter)!

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Fredrik har mycket god förståelse för vikten av kundkommunikation. Dessutom klarar han av att hantera förväntningarna i en för köparen stor och viktig affär på ett proffsigt sätt. Han ser till att all relevant information kommer köparen till godo genom hela processen och skapar verkligen en känsla av att aldrig behöva fråga något (för man har redan fått informationen i god tid). Utmärkt och tryggt för mig som kund!

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Absolut! Bilen var exakt som utlovat och avtalat och ingenting avvek från beställningen.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag är normalt försiktig med personliga rekommendationen men i det här fallet känner jag ändå att jag kan göra det. Hela processen som Importbil bygger sin tjänst på är så pass genomarbetad och proffsigt skött att jag har svårt att se att något kan gå fel här.

Filip

tyskland-cls
Mercedes CLS 350 SB

Glöm inte att vi under december månad har 10% rabatt på vårt arvode.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Mercedes Benz C63 AMG

med Inga kommentarer

Frågor och svar från Ib som köpt en Mercedes C63 AMG

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
På nätet genom importbil.se.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Helt och hållet.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Ja.

Kan du rekommendera andra att köpa bil i Tyskland? Att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Det kan jag.

Svaren lämnade av Ib

Tyskland import av Mercedes C63 AMG
Mercedes C63 AMG
1 2 3 4 21