Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

med Inga kommentarer

Gran Turismo Show

Importbil.se deltog som utställare på Skanör Falsterbo Gran Turismo Show söndagen den 6 augusti 2017

Gran Turismo Show, för tredje året var vi på Importbil.se en av utställarna på den årligen återkommande Skanör Falsterbo Turismo Show.
Under några timmar en sensommarsöndag invaderas Skanörs gator och små grönområden av fantastiska bilar av olika slag. Bilar med olika utseende och olika värde. Dessutom av glada bilintresserade människor. Söndagsflanerare som tar sin söndagspromenad mellan de olika utställarna som är privatpersoner, olika bilföretag från närområdet, bilklubbar som t.ex BMW, Porscheklubben osv…

Denna fantastiska sommarsöndag med sol, lite lagom  vind mötte oss vid infarten till Skanör. En idyll med villor, gränder, sommarblommor och många glada människor på plats. Dessutom många fina bilar på plats och på väg dit i kortege från Malmö.

Vi hade vårt utställningsområde som vanligt vid ett litet grönt område mellan husen där många bilintresserade besökte oss. Vi mötte flera av våra tidigare kunder, nya kunder och där många numera känner till oss. Därför att de köpt sin importerade bil via oss eller har en nära vän eller kompis som använt våra tjänster.

För oss på Importbil är det viktigt att få berätta om våra tjänster och besvara framtida och nuvarande kunders eventuella frågor. För de som går i tankar att köpa bil/importera bil från Tyskland.

Vid utställningen i Skanör hade vi med två exempel på importerade bilar en vit BMW 420 d Cab och en silverfärgad Porsche Cayenne turbo. Två bilar som representerar lite olika segment för prisnivån. Dessa representerar exempel och som vi hjälpt kunder med under de senaste veckorna.

Tack ni som besökte oss och att vi fick berätta om våra tjänster. Vi ses förhoppningsvis 2018 den 5 augusti igen i Skanör. Vi hoppas givetvis att du hör av dig om du vill importera en bil innan dess.

Fredrik på Importbil

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Läs här mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Importbil.se på Bytbil
Skanör Falsterbo Gran Turismo Show
Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

Audi A8 4.2 TDI Lång

med Inga kommentarer

Ägaren till Audi A8 TDI L Audi exclusive Bentley Edition, Stefan ger här sina synpunkter på importen av sin senaste bil från Tyskland.

Detta var den tredje Audi A8 TDI L som kunden köpt via oss på Importbil.se.

Stefan säger att han gärna kör till Lund från Gävle för att hämta sina nya bilar han får då en trevlig hemresa.
Ett unikt exemplar, A8 TDI L, som bara är tillverkat i ett exemplar i just detta utförande. Bilen har varit en utställningsbil hos Audi AG och har mest åkt lastbil runt mellan olika mässor och utställningar. Vi på Importbil har också hjälpt till att sälja vidare Stefans två tidigare Audibilar. Här nedan kan du läsa Stefans synpunkter.

Hur kom du i kontakt med Importbil.se?
Vid första tillfället jag anlitade Importbil.se googlade jag runt och hittade Importbil. Vid de här två senaste tillfällena bara mailade jag igen mina önskemål och Fredrik tog tag i detta direkt efter mina önskemål.

Är du nöjd med den service som Importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag är mycket nöjd med Fredriks arbete att lösa mina önskemål om nästa bil. Dessutom går det snabbt och med ständig uppdatering av läget via mail och ibland med ett snabbt och enkelt telefonsamtal.

Uppfylldes dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Första gången var man lite undrande hur resultatet skulle vara men det visade sig vara mycket över förväntan. Bilen var i perfekt skick och status vid leverans.

Kan du rekommendera andra att anlita Importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag kan verkligen rekommendera Importbil.se och Fredrik. Trots mitt långa avstånd från Gävle till Lund kommer jag att anlita Importbil.se och Fredrik igen när suget efter nästa bil infinner sig.

Stefan

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing Importbil.se på Bytbil
Tyskland, Audi A8 TDI L Audi exclusive Bentley Edition
Audi A8 4.2 TDI L Audi exclusive Bentley Edition

 

 

Ekonomi, finansieringslösningar

med Inga kommentarer

Ekonomi

Från Importbil med ekonomi/finansieringslösningar för privatpersoner och företag

 Sommaren går mot sitt slut och augustimörkret har kommit tillbaka. Sommaren har varit fantastisk med många importerade bilar och då inte minst bilar med Cab till många kunder och några har valt en husbil som alternativ för sitt bilinköp från Tyskland.

Nu vill vi på Importbil jobba vidare och bland annat upplysa våra kunder om de olika möjligheter till finansiering av bilköp som finns vid import av bil från Tyskland. Här nedan har vi listat några alternativ för finansiering som du som kund kan fundera över och välja ibland.

  • Första alternativ för dig som kund är kanske att du tar ett lån hos din egen bank där du är känd sedan tidigare. Då med exempelvis den bostadsrätt eller kanske villa som du äger som säkerhet. För det lån du behöver för att importera en bil från Tyskland.
  • Ett annat alternativ kan också vara ett billån hos din egen bank. Där vi på Importbil köper in bilen som importeras från Tyskland och du som kund köper bilen av oss. Du får ett lån hos din egen bank där bilens registreringsnummer finns med som säkerhet för din bank.
  • Ett annat alternativ är att vår samarbetspartner köper in din bil från Tyskland och du som kund får ett billån via Santander, med en ränta på 3,95 % och med 20% i kontantinsats. Läs mer om Santander här.

För företag kan en avbetalning eller företagsleasing också vara ett alternativ vid bilimport från Tyskland. Har du möjlighet att anskaffa din importerade bil via det företag du arbetar på så är det också ett bra alternativ för finansiering som vi kan hjälpa till med.

Har du fler frågor om dessa olika finansieringsmöjligheter som vi beskriver ovan så ring oss gärna så berättar vi mer.

Fredrik på Importbil

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing
finansieringslösningar, Tyskland import med Ekonomi vid bilköp från Tyskland
Ekonomi vid bilköp från Tyskland

BMW Z 4 med 204 hk

med Inga kommentarer

Z 4, var en bil som kunden sökte och fick. Mauro ville ha en bil med manuell växellåda för att få fram en riktig sportbils känsla. Motorn, är en rak sexcylindrig motor på 204 hk med bra vridmoment.

BMW Z 4, här nedan har Mauro svarat på några frågor.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jag googlade runt efter en bilimportör, och fastnade för de fina vitsorden som många kunder gav till Fredrik Importbil.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jag hade en lista på önskemål att finna en Z4 med en viss utrustning mm. Med hjälp av Fredrik kunskap fann jag den Z4 som jag önskade mig och hjälpte mig med att ta bilen till Sverige på ett enkelt, bekvämt och bekymmersfritt sätt.

Uppfyllde BMW Z 4 dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Uppfyller absolut förväntningarna. Fredrik är mycket professionell i sin hantering mellan kund och bilförsäljaren. Återkopplar heltiden så man är med under hela processen.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag ger Importbil och Fredrik mina största rekommendationer. Mycket professionellt hanterat av Importbil.

Mauro

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing
Tyskland import av en BMW Z 4 på 204 hk och manuell växellåda
BMW Z 4 på 204 hk och manuell växellåda

Importbils greensome 2017

med Inga kommentarer

Nyhet! Importbils greensome genomfördes den 2 augusti 2017 på Skyrups GK

Vi på Importbil har för fjärde året varit tävlingssponsor för en golftävling. Importbils greensome, på Skyrups Golfklubb utanför Hässleholm onsdagen den 2 augusti som en av golfveckans fem tävlingar.

En golftävling där man spelar i par och spelar det som heter greensome på golfspråk. Båda spelarna slår sitt utslag och sedan väljer man det bästa utslaget och slår sedan vartannat slag tills bollen rullar i hålet. Tidigare år har det varit mellan 80 – 90 startande men detta år var det hela 120 startande. Av de startande är det inte bara golfspelare från Skyrups Gk. Utan deltagare från många andra golfklubbar i Skåne och flera från Göteborgs- respektive Stockholmsregionen där många av våra kunder för bilimport kommer ifrån.

Förutom själva greensometävlingen anordnades för de tävlande extratävlingar. Längsta drive både för damer och herrar och i både A och B-klassen. Dessutom närmast hål på Skyrups berömda korthål nr 14. För herrar A och B-klass och för damer A och B-klass på det nydesignade korthålet nr 6 med sina nya bunkrar bakom green.

Vi på Importbil mötte alla spelarna personligen i tävlingen vid första tee och även vid korthålet nr 14. De som slog sitt utslag på hål nr 14 i sjöviken fick en ny boll att fortsätta med.

Efter en väl genomförd golftävling så vidtog prisutdelningen där första priset i varje klass var en wedgeklubba till varje spelare i paret. Övriga priser var mycket golfbollar, Lexington bad och handdukar, biopresentkort, grillbestick, handskar, handdukar osv.

I samband med golftävlingen hade vi två bilar som goda exempel på vad vi på Importbil kan hjälpa dig att importera. En Mercedes ML 350 och en BMW 420 d Cab.

Vi på Importbil uppskattar att få vara sponsor och det ger oss möjlighet att träffa golfare. Som också ofta är intresserade av bilar och vi kan erbjuda våra tjänster.

Vi ser redan fram emot nästa år 2018 då det blir vårt femte år som sponsor för en greensometävling på Skyrups GK. www.skyrupsgk.se

 

Tack säger vi på Importbil

Fredrik

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Ordlista
Importbils greensome i Skyrup 2017
Importbils greensome 2017 i Skyrup

Porsche 911, 991 Carrera Cab

med Inga kommentarer

Vi hämtade denna snygga Porsche 911, 991 Carrera Cab  från Porsche Zentrum i Aschaffenburg där vi är stamkunder sedan många år. Bilen hade tidigare varit en tjänstebil på Porsche AG i Stuttgart.

Innan leverans fick vi gjort en Ditec-behandling på bilen efter kundens önskemål. Om du som kund vill ha Ditec, solfilm eller liknande kan vi alltid lösa det innan leverans. Vill du ha din bil levererad hem till dig så går det också att ombesörja. Antingen att bilen körs av en av våra killar eller att den åker biltransport.

Kunden har här svarat kort på några frågor om sin importerade Porsche 911, 991

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Såg Er på nätet!

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Nöjd ned servicen!

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Nöjd men bilen!

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Rekommenderar Er gärna till andra!

Fredrik Strand

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Ordlista

 

Tyskland import av en Porsche 911, 991 Carrera Cab
Porsche 911, 991 Carrera Cab

Mercedes C 63 AMG T 476 hk

med Inga kommentarer

Här har en av våra bättre stamkunder fått sin tredje bil via oss. Inte mindre än en Mercedes Benz C 63 AMG T med 476 hk. VI hämtade bilen direkt från Daimler AG inkl. nybilsgaranti och 24 månaders MB Junge Sterne garanti. Bilen kom även helt nyservad.

Kunden svarar här på några frågor om sin import av en Mercedes C63 AMG T

En Mercedes AMG T var kravet.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Detta är den tredje bilen jag tar hem med Fredriks hjälp, så kontakten togs för länge sedan och jag får nog anses vara en stamkund nu.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil från Tyskland?
Servicen har varit precis lika felfri som tidigare, och jag kan inte komma på något som borde ha skötts annorlunda. Faktum är att jag i skrivande stund har en fjärde bil på väg hem, och det efter ett spontant tips från Fredrik som vet vad jag varit ute efter och som därför har haft uppsikt över vad som kommit ut på marknaden. Det kallar jag service!

Uppfyllde bilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen hade gått 650 mil och den var som ny, så jag kan inte vara annat än nöjd.

Kan du rekommendera andra att köpa bil i Tyskland? Att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jag har vid varje import fått ett utmärkt bemötande och svar på alla tänkbara frågor jag har ställt, och de har stundtals varit många. Jag uppskattar verkligen att jag efter betalningen inte behöver göra mycket mer än att vänta och sen hämta ut bilen hos Fredrik i Lund, men det jag personligen värdesätter mest är den kontroll som han gör INNAN affären genomförs. Jag är så gott som garanterad att allt är som jag förväntar mig, och att det inte är några konstigheter med bilen.

Oscar

Läs en test som Teknikens Värld har gjort.

Letar du också efter en C63  AMG T?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Varmt välkomna!

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Ordlista
Tyskland import av en Mercedes C 63 AMG T
Mercedes C 63 AMG T

 

Bilutställning i Skanör

med Inga kommentarer
Skanör Falsterbo Gran Turismo Show den 6:e augusti 2017
Importbil.se ställer ut i Skanör

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show den 6:e augusti 2017

Importbil.se kommer att för tredje året ställa ut på Skanör Falsterbo Gran Turismo Show.

För dig som går i tankar att köpa bil/importera bil från Tyskland kom och träffa oss personligen.

Du kan berätta dina önskemål om hur din importerade bil ska se ut och vi kan berätta vilka
tjänster vi kan erbjuda dig som kund.

Vi kommer att ha ett par exempel på importerade bilar på utställningen så tveka inte kom och besök oss.

Vill du förbereda dig innan vi ses den 6 augusti så läs mer om köpprocessen, FAQ och läs gärna
några av referenserna på vår hemsida.

Välkomna

Fredrik på Importbil

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing

Mercedes Benz CLS 500

med Inga kommentarer

Bilen, Mercedes Benz CLS 500, blev hämtad direkt från MB. Kunden företagsleasar bilen via Swedbank som i sin tur har köpt bilen av oss på importbil.se. Bilen, Mercedes CLS 500, har avdragbar moms, vilket är vanligt på begagnade bilar i Tyskland. Nästan alla nyare bilar i Tyskland ägs av bolag till skillnad från här i Sverige där de ägs av privatpersoner.
Söker du också en leasingbil till ditt bolag? Vi hjälper dig gärna. Maila eller ring för mer info. Varmt välkomna.

Här nedan svarar kunden på några frågor om sin CLS 500.

Hur kom du i kontakt med importbil.se?
Jeg kom i kontakt med importbil via en kollega som også har benyttet seg av tjenestene, og anbefalte de.

Är du nöjd med den service som importbil.se erbjuder vid köp av bil/husbil från Tyskland?
Jeg er svært fornøyd med servicen og oppfølgingen jeg fikk i hele prosessen. God oppfølging via mail/tlf og alltid raske informative svar. Ved spørsmål eller andre henvendelser var det alltid rask tilbakemelding og man behøver ikke å lure på noe underveis i prosessen.

Uppfyllde bilen/husbilen dina förväntningar vid import av bil från Tyskland?
Bilen oppfylte helt klart mine forventninger. Er veldig fornøyd med denne løsningen, og kommer til å benytte meg av det igjen.

Kan du rekommendera andra att anlita importbil.se vid import av bil från Tyskland?
Jeg kommer selv til å benytte meg av tjenestene igjen, og anbefaler andre som år med tanker om å importere bil og gjøre det samme.

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing

Leta efter bilar på mobile.de

Importerad från Tyskland Mercedes Benz CLS 500
Mercedes Benz CLS 500

Mercedes GL 350 258 hk

med Inga kommentarer

Mercedes GL 350 258 hk

Mercedes Benz GL 350 cdi som vi hämtade direkt från Daimler AG i Hamburg. En av Daimlers många filialer runt om i Tyskland och vi är stamkund hos många av dem.

Bilen levererades med 24 månaders MB-Europagaranti. Alla bilar som Daimler AG tar in testas både tekniskt och optiskt och de bilar som inte uppfyller deras krav går iväg till mindre icke auktoriserade återförsäljare.
Vår rekommendation är alltid att handla hos auktoriserade återförsäljare då de bästa exemplaren finns där och att du som kund får garanti.

Hämtad till en kund från Stockholm där ungefär 50% av våra kunder bor.

Bengt beskriver nedan hur han upplevt bilaffären med en Mercedes GL 350

”Efter gått länge och funderat på skaffat en ny bil, blev valet till slut Importbil. Jag kan starkt rekommendera att anskaffa bil via Importbilar. Servicen och tillgängligheten är den bästa. Vidare när jag hämtade bilen blev jag mycket positivt överraskad över vilket toppskick det var på bilen. Kan inte förstå varför inte fler göra det ?!?!?

Bengt

Kontakta fredrik@importbil.se idag!

Företagsleasing

Leta efter bilar på mobile.de

Tyskland import av en Mercedes GL 350 258 hk
Mercedes GL 350 258 hk
1 2 3 4 17